marți, 6 martie 2012

Pariziene cu branza dulce



Aceste pariziene cu branza si stafide, reteta si modul de lucru este aceiasi ca la Parizienele cu crema patisera
doar crema am inlocuit-o cu umplutura de branza dulce.  

pentru umplutura de branza:
500g branza dulce, 4 oua, 250g zahar, 50 g gris, 100g stafide, coaja de la o lamaie, esenta de rom
branza se amesteca cu ouale, se trece prin sita sau se mixeaza cu blenderul
se adauga zaharul, grisul, stafidele, coaja de lamaie si romul.




9 comentarii:

  1. Vreau si eu!!!!... Arata apetisant!

    RăspundețiȘtergere
  2. puteti servi daca va place ...dar din pacate doar virtual.:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Diana, pap monitorul, cat sunt de apetisante!

    RăspundețiȘtergere
  4. Super bine arata ! Delicii ! Imi plac tare mult aluaturile dospite :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Minunate!Am retinut reteta.
    De 8 Martie, ginduri curate impletite din iubire, alaturi de un sincer La multi ani!O zi superba!xoxo.

    RăspundețiȘtergere

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pinterest