sâmbătă, 21 august 2010

Rosi in sare :




Rosiile mai coapte se curata de pielite, se taie cubulete se pun intr-un lighean, se presara sare grunjoasa dupa gust ,sa fie o idee mai sarata decat mancarea in mod obisnuit , se amesteca pana se topeste sarea.
A doua zi se pune in borcane .
Eu am pus si frunze de patrunjel.

7 comentarii:

  1. si cat tin,asa nefierte? SUnt pt iarna sau de consumat de azi pe maine, multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. deci, tin mult? cateva luni, sa zicem?

    RăspundețiȘtergere
  3. da, sigur ca tin, daca vrei sa fii sigura inainte de a le pune in borcan adauga un pic de conservant sau aspirina.

    RăspundețiȘtergere
  4. Chimion este cumva chimen ?? de la salata de sfecla rosie

    RăspundețiȘtergere
  5. da, chimion sau chimen...totuna.

    RăspundețiȘtergere

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pinterest