duminică, 25 aprilie 2010

Pulpa de porc la cuptor cu cartofi

 
1kg cartofi
1kg pulpa de porc
500g ciuperci proaspete sau la conserva
1 ceapa
2 linguri faina
1/2 pahar lapte
sare, piper...


Cartofii se curata, se taie in patru si se sareaza.
Carnea se taie felii mai grosute si  se condimenteaza.
Se unge bine cu unt un vas de yena, se aseaza cartofii si peste ei se pune carnea si 1/2 pahar apa.
Se acopera cu o folie de aluminiu si se baga vasul la cuptor pentru 30 minute, dupa care se ia folia jos si se lasa cateva minute pane se rumeneste frumos.
Pentru sosul de ciuperci:
Punem ceapa tocata la calit in ulei incins, adaugam ciupercile si lasam sa fiarba inabusit.
Cand este gata se drege cu faina amestecata cu laptele, se mai da un clocot pana se leaga sosul.Se sareaza si se pipereaza.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Printfriendly