luni, 30 noiembrie 2009

Rulada cu dovleac si crema de branza - Pumpkin roll

Aceasta reteta o am de la Monika de pe Gustos.ro
este o reteta traditionala ce se face de Thanksgivingin America.


pentru rulada:
3 oua
250g zahar
200g piureu de dovleac
1 lingurita praf de copt
2 lingurite scortisoara
1 lingurita ghimbir
1.2 lingurita nucsoara rasa
180g faina

Ouale se mixeaza cu zaharul, se pune dovleacul, mirodeniile si faina. Se amesteca bine si se pun in tava pe hartie de copt si se baga la cuptor.
Se scoate din tava direct pe un prosop, se ruleaza si se lasa la racit.

pentru crema:
200g crema de branza philadelphia
200g unt
coaja+ zeama de la o lamaie
250g zahar pudra
o esenta de vanilie
Se mixeaza branza cu zaharul si untul, se adauga coaja si zeama de lamaie si vanilia.
S umple rulada cu crema si se da la rece pt 3-4 ore cand se poate taia.


4 comentarii:

  1. Diana:cred ca e tare gustoasa si de efect!trebuie incercata!
    O zi buna Diana!

    RăspundețiȘtergere
  2. ce bunatate..si arata bine...pupici Diana

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc, sa stiti ca e foarte buna si crema e delicioasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. arata bine si rulada si crema,ai rasucit-o perfect,vara praji cu branza e racoroasa si buna cand o scoti de la frigider

    RăspundețiȘtergere

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pinterest